GD MK4 “Cobra” – V8

Algemene informatie

€ 64.995,=

Gardner Douglas MK4 427 “Cobra”

Gebouwd met een getunde Ford EFI 5.000cc gekoppeld aan een  Borg-Warner 5 versnellingsbak.

Ophanging en remmen zijn van een Jaguar XJ6, de donor om een Cobra te bouwen.                                                              Deze Cobra is in tijdbestek van bijna 5 jaar tijd gebouwd door de eerste en enige eigenaar als een echt levenswerk.

Hij heeft de Cobra kit incl. onderdelen in Engeland gekocht bij Gardner Douglas, de volledige bouw zelf gedaan, eerst de keuring in Engeland laten doen door GD. En nadien bij de RDW laten keuren en geregistreerd, na het betalen van een fikse BPM.

Waarom heeft hij gekozen voor een Gardner-Douglas Cobra, GD maakt een van de betere chassis. Een echt race chassis, een Cobra waar je zo het circuit mee op kunt en de body is demontabel voor onderhoud.

Kosten nog moeite zijn gespaard voor de bouw, alle onderdelen, zijn nieuw of gereviseerd.

Roestvrijstalen onderdoor uitlaat, alu Halibrand velgen met brede banden, lederen interieur, volledig dashboard, enz.

Als je een betrouwbare goedgebouwde Cobra zoekt waarvan de volledige historie bekend is (inclusief de bouwer) dan is dit jou keuze !

Nederlands kenteken van 2012

 

Disclaimer : Ondanks de zorg die besteed wordt aan een correcte invoer van de gegevens, kunnen wij niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten. Aan de genoemde prijzen en teksten kunt u geen rechten ontlenen. Prijzen zijn in EUR, onder voorbehoud en kunnen dagelijks gewijzigd worden. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.