DAX

DAX 427 Cobra

V8 – 1987 (2015)

Algemene informatie

Prijs € 68.995,=

Dax 427 “Tojeiro” – 1987 (2015)

Deze zeer mooie Dax Cobra is als nieuw. En de mooiste die we ooit te koop hadden. Met de beste onderdelen en professional gebouwd in 2015 en geregistreerd met een 1987 kenteken. Daardoor is deze voor Belgie natuurlijk als oldtimer te registreren.En valt deze in Nederland onder de overgangsregeling.

Voorzien van het het nieuwste chassis (De-Dion) met het gepatenteerde camber compensatie voorwiel ophanging. En een De-Dion achterwiel ophanging.

18″ brede alu velgen met Toyo banden.

Aangedreven door een getunde Chevy V8 – 5.700cc, alu cilinderkoppen, snelle nokkenas, enz.

Versnellingsbak is een Tremec 5 bak.

Volledig lederen interieur, Moto-Lita houten sportstuur, 4- punt gordels.
Gepolijste roestvrijstalen side pipes met hitte schilden.

Als optie heeft deze Cobra een makkelijk te verwijderen hardtop met zijramen en glazen achterraam. Want open rijden blijft toch het leukste. Ook deze is perfect afgewerkt, aan de binnenkant is hij bekleed met  Alcantara leder.

Ombouw na links gestuurd is in de prijs opgenomen.

Dit is met zekerheid de mooiste Cobra die er in Nederland en België te koop is.

Bij verkoop zorgen wij voor RDW keuring en BPM aangifte. Voor België helpen wij u ook met de registratie.

Prijs € 68.995,=

Disclaimer : Ondanks de zorg die besteed wordt aan een correcte invoer van de gegevens, kunnen wij niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten. Aan de genoemde prijzen en teksten kunt u geen rechten ontlenen. Prijzen zijn in EUR, onder voorbehoud en kunnen dagelijks gewijzigd worden. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.