BNL

BNL 427 Cobra

Chevy V8

Algemene informatie

Prijs € 28.995,=

BNL 427 Cobra bouwpakket 
Als importeur van DAX hebben we een Cobra 427 BNL bouwpakket te koop staan. Dit bouwpakket is 2 jaar geleden bij ons aangeschaft, maar door familiale omstandigheden is de klant genoodzaakt om het gehele pakket te verkopen. Het Cobra bouwpakket is bijna compleet om de auto af te bouwen, zoals een nieuwe Chevy 5700cc v8, nieuwe Tremec 5 versnellingsbak, nieuwe 17 Image Halibrand-style velgen, nieuwe sidepipes, enz…
Ik kan beter zeggen wat er niet bij is qua grotere kosten, dat zijn de banden, voorruit en interieur, deze zijn nog aan te schaffen.
Er is een kenteken bij dit bouwpakket, van 1994, zodat de kit na de bouw te registreren is bij de RDW.
De foto geeft een beeld van hoe deze afgebouwd kan worden. En de foto´s van het bouwpakket geven u een beeld wat de huidige status is.
Dit bouwpakket staat bij ons in de showroom, kom gerust een kijkje nemen.

Disclaimer : Ondanks de zorg die besteed wordt aan een correcte invoer van de gegevens, kunnen wij niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten. Aan de genoemde prijzen en teksten kunt u geen rechten ontlenen. Prijzen zijn in EUR, onder voorbehoud en kunnen dagelijks gewijzigd worden. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.