BNL

BNL 427 Cobra

V8 – 1994

Algemene informatie

Prijs € 29.995,=

BNL 427 Cobra – bouwpakket

Als importeur van Dax hebben we een BNL 427 Cobra bouwpakket te koop staan. Dit bouwpakket is enkele jaren geleden bij ons aangeschaft, maar door prive  omstandigheden heeft de klant besloten om deze te koop te zetten.

Het pakket is op haar na compleet compleet om de Cobra af te bouwen, is voorzien van een nieuw opgebouwde Chevy V8 5.7ltr met Edelbrock parts, Edelbrock ontsteking, Edelbrock luchtfilter, een nieuwe Tremec versnellingsbak (5 bak), nieuwe 17 inch Image type Halibrand-style velgen met nieuwe banden, nieuwe sidepipes, nieuwe ophanging, nieuwe wishbones, nieuwe radiator, nieuwe Willwood remmen, nieuwe rolbeugels, te veel om op te noemen.  De belangrijkste delen die nog niet aangeschaft zijn, zijn de voorruit en het interieur.

Er is een kenteken bij dit bouwpakket van 1994, zodat dit de kit na de bouw te registreren is.

De foto geeft een beeld van hoe deze er uitziet als deze door u wordt afgebouwd. De overige foto´s geven een beeld van de huidige status van het pakket en de status van de bouw.

Dit pakket staat bij ons in de showroom, bij interesse, neem contact met ons op.

Disclaimer : Ondanks de zorg die besteed wordt aan een correcte invoer van de gegevens, kunnen wij niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten. Aan de genoemde prijzen en teksten kunt u geen rechten ontlenen. Prijzen zijn in EUR, onder voorbehoud en kunnen dagelijks gewijzigd worden. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.