Your address for Fun & Power

Informatie Dax Benelux

Dax Benelux is officieel importeur van 427 Motor Co, voorheen DJ Sportscars, voor de Benelux en Frankrijk. Onze dienstverlening strekt zich uit van uitgebreid advies bij aanschaf van uw kit. Tot en met het begeleiden bij de de bouw van uw kitcar.

427 Motor Co bouwt en levert de 427, voorheen genaamd de Dax Tojeiro, wat één van de beste “AC Cobra” replica´s is van deze legendarische auto. Tevens kunnen wij ook de Dax Rush leveren, gebaseerd op de legendarische Lotus Seven. Naast deze bieden wij ook onze eigen modellenaan :  BNL 427, BNL Coupe en de BNL 40.

Dax Benelux levert de kits en verzorgt het transport vanuit Engeland. Ook het transport voor de keuring van uw auto kan door ons worden geregeld.

Behalve de kits hebben we ook een frequent wisselend aanbod van gebruikte 427 ´s, Tojeiro´s, Rushes en kitcars van andere fabrikanten. Op ons occasions menu treft u het actuele aanbod aan.

Occasions kunnen altijd aan uw specifieke wensen worden aangepast. Een voorbeeld hiervan is de stuur ombouw van rechts (RHD) naar links (LHD).

Deze website blijft constant in ontwikkeling. Steeds zullen er delen worden vernieuwd of toegevoegd.

Neem de tijd om een uitgebreid te surfen op deze site. En neem contact met ons op als u vragen heeft. En wilt u langskomen,bel dan altijd eerst voor een afspraak.

We zijn gevestigd in Meer, België, vlakbij de Nederlands/Belgische grensovergang Hazeldonk aan de snelweg Breda-Antwerpen.

Met vriendelijke groet,

John Kox

  • Wij doen geen onderhoud aan auto´s / kitcars, hiervoor  kunt u beter contact opnemen met een lokale garage bij u in de omgeving.